Ramin 785, incl. boegschroef, verkocht

Zeer complete en goed onderhouden unieke Ramin 785 met achterkajuit, boegschroef, nieuwe bootkap en nog veel meer!

Deze boot is ook bekend onder de naam ‘Skagerrak’.
“In het puntje van de Noordzee ligt een water wat de landen Noorwegen, Finland en Denemarken met elkaar verbind genaamd Skagerrak. Ramin is de meer Noorse benaming van de Skagerrak.”

Wat opvalt in deze boot is de ruimte. Zo is de achterkajuit goed te benaderen doordat de ingang in het midden van de boot is geplaatst. Door het afstapje voor de ingang en klep die geheel opengezet kan worden stap je gemakkelijk naar binnen. Hier bevinden zich 2, 1 persoonsbedden.

De doorgang van kuip naar kajuit kan doormiddel van een schuifluik opzijgeschoven worden waardoor er een ruime ingang ontstaat (zie foto’s). Hierdoor kun je gemakkelijk de kajuit betreden.
Ook geeft dit een ontzettend ruimtelijk gevoel, heb je goed contact/overzicht vanuit de verschillende vertrekken. En zorgt dit voor veel licht in de kajuit.


De kajuit zelf is ruim van opzet. De diepe instap creëert samen met de hoge ramen, ruimte. Een fraai vertrek waar met gemak 6 personen kunnen plaatsnemen.
Van de rondzit kan een ruim tweepersoonsbed gecreëerd worden.

Een separaat toilet (elektrisch) met wasbak en voldoende opbergruimte maakt de kajuit compleet.

De kuip voelt goed aan, logische indeling, houtwerk en vloer in goed staat. Een hoge frisse lichte nieuwe bootkap. De 2 banken zijn in breedte te verstellen! hierdoor kun je kiezen tussen een brede lounge bank of een minder diepe zit waardoor je ruimte creëert in het looppad en toegang naar de achterkajuit.

Deze Ramin 785 is voorzien van een betrouwbare goed onderhouden Yanmar-motor (4JH-TBE, 55 PK). De vloer is goed geïsoleerd en door de soepel draaiende Yanmar, uitstekende vaareigenschappen en boegschroef is varen relaxed en ontspannen. De motor heeft haar jaarlijkse controles en onderhoudsbeurten gehad. En in 2021 is de Turbo gereviseerd. 

Al onze boten worden grondig gecontroleerd en krijgen standaard een onderhoudsbeurt. Ook voorzien we alle boten van nieuwe fendersnieuwe landvasten, nieuwe antifouling en leveren we de boot af met een volle tank!

Een prachtig ruime en zeer complete unieke boot!

stahoogte:

kuip 1.85

kajuit 1.82

achterkajuit 1.50

Bouwjaar 1987
Boegschroef
Nieuwe bootkap
Walla’s verwarming (kuip en kajuit)
Boiler
Koelkast
Walstroom
Boiler
Zonnepaneel
Acculader
Omvormer
Elektrisch ankerlier met afstandsbediening
Elektrisch Toilet
Douche op zwemplateau
Weerstation
Verlichting voorzien van LED

Heeft u over deze ‘Ramin 785’ een vraag, opmerking of wilt u een bezichtiging inplannen?
Dat kan via onderstaand contactformulier, een E-mail versturen, Telefonisch contact  of een WhatsApp bericht te versturen.We horen het graag en kijken naar u uit!
De prijzen in de aanbiedingen en offertes gelden onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Persoonsgegevens
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire berichten...